Lej parkering i Sundhedshuset Thors Bakke

Har du behov for en parkeringsplads i den centrale del af Randers, har du mulighed for at leje en p-plads i Sundhedshuset Thors Bakke

På toppen af Østervold under Randers Sundhedscenter har Randers Kommune en toetagers parkeringskælder.

Den øverste etage består af 78 pladser, inklusiv 5 handicappladser og 8 pladser reserveret til bloddonere. De resterende pladser er gratis at benytte, men de er tidsbegrænset til 2 timer.          

Den nederste etage består af 117 pladser, inklusiv 3 handicappladser. En række af pladserne på denne etage er udlejet til private, men de resterende pladser er gratis at benytte i en tidsbegrænset periode på 2 timer.   

Udover de forskellige parkeringspladser findes der også cykelstativer og el-tilslutning til mindre el-køretøjer i parkeringskælderen.

Der findes også en række andre parkeringsmuligheder på og omkring Thors Bakke. Du kan se et oversigtskort over områdets parkeringsarealer ved at følge linket i højre side. 

Udlejningspladser i parkeringskælderen

Hvis du ønsker at leje en parkeringsplads på den nederste etage, så koster det 5000 kr. pr. år. Pladserne udlejes for minimum et halvt år ad gangen, pris 3000 kr. Du kan leje en plads ved at kontakte:

Veje og Trafik
Tlf.: 8915 1900
E-mail: vejeogtrafik@randers.dk

Åbningstider for parkeringskælderen:

Mandag, tirsdag, torsdag  7.00 - 18.00 
Onsdag 7.00 - 20.30
Fredag 7.00 - 15.00 
Lørdag, søndag Lukket