Betydning for dig

PostNord Danmark Rundt kommer til Randers den 15. september. Løbet er Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed, og hele løbet i Randers sendes live på DR1. Det er en stor begivenhed, der gerne skulle være en positiv oplevelse. Som arrangør, sammen med Danmarks Cykel Union, vil Randers Kommune gerne give dig de bedste betingelser i forhold til at planlægge denne dag. Derfor har vi lavet denne hjemmeside. Herunder kan du læse hvad cykelløbet kommer til at betyde for dig.

Afspærring og ændrede trafikforhold

Post Nord Danmark Rundt afholder enkeltstarten på 20,5 km på en lukket rute i Randers: Fredag den 15. september 2017 kl. 14-18

En så stor begivenhed med en lukket rute kræver naturligvis ændringer af de trafikale forhold. Det betyder blandt andet at dele af centrum, havnen, beboelsesområder og Randers Bro vil blive afspærret for al trafik under cykelløbets afvikling.

Afspærringen vil således få betydning for blandt andet beboere, forretninger, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Vi appellerer til forståelse og tålmodighed og beklager på forhånd de ulemper og omlægninger, det vil føre med sig.

De berørte områder fremgår af kortet 'Trafik og parkering', hvor ruten for enkeltstarten er indtegnet. Det vil ikke være muligt for motortrafik at køre på tværs eller langs ruten i det pågældende tidsrum.

Hvis du har behov for at bruge bil i tidsrummet, anbefales det på forhånd at parkere bilen uden for det afspærrede område. Både regionalbusser og bybusser vil i samme tidsrum være omlagt.

Læs mere om de trafikale ændringer som følge af cykelløbet:

Trafik og parkering

Busser og tog

På cykel

Har du spørgsmål?